Barbatii din ziua de azi se chinuie din ce in ce mai tare la sala de forta, nu doar pentru a scapa de grasime, ci si pentru a-si tonifia si sculpta musculatura.

Multi dintre ei depun eforturi exagerate pentru a obtine un abdomen in V, din moment ce acesta este aspectul cel mai placut de doamne si domnisoare.

Pe langa o alimentatie corespunzatoare si programe intense de antrenament, veti avea nevoie sa incorporati cateva exercitii ce va vor tinti muschii abdominali si oblici.

Daca va intrebati ce exercitii ar trebui sa faceti in acest sens, iata cateva recomandari de la expertii in fitness.

• Abdomene suspendate. Daca lucrati la o sala de forta, puteti folosi cablurile de suspensie pentru a mari intensitatea abdomenelor. Asezati-va in maini si picioare in fata cablurilor de suspensie si puneti-va picioarele la capetele acestora.

Echilibrati-va in maini, pastrandu-va spatele drept si abdomenul incordat. Indoiti-va genunchii in fata si ridicati-va soldurile. Eliberati incet pentru a trece la pozitia initiala si repetati. Executati 15 seturi. Asigurati-va ca va pastrati abdomenul incordat in timp ce executati acest exercitiu.

• Ridicarea picioarelor la verticala. Un alt exercitiu ce va va ajuta sa obtineti acea forma in V a muschilor abdominali inferiori sunt ridicarile la verticala a picioarelor.

Precum sugereaza si numele, va trebui sa stati culcati pe podea si sa va ridicati picioarele in aer, folosindu-va de solduri si de abdomen pentru a le aduce la verticala. Asigurati-va ca va pastrati spatele drept pe podea. Reveniti cu picioarele la pamant. Executati 15 seturi.

• Rotiri descendente de trunchi (russian twist). Pentru conturarea acelei forme in V a muschilor abdominali ar trebui sa integrati cateva rotiri descendente de trunchi in rutina de fitness.

Asezati-va pe o banca inclinata, apoi tineti greutatile in ambele maini. Incordati-va abdomenul si rotiti-va trunchiul catre stanga si apoi catre dreapta.

Faceti in asa fel incat numai partea superioara a corpului sa se miste si coapsele sa ramana intr-o pozitie dreapta. Faceti 15 seturi pe fiecare parte.

• Ridicari de picioare din atarnat. Un alt exercitiu pe care il puteti face si care va va lucra muschii abdominali si oblici este format din ridicarea picioarelor din atarnat.

Asezati-va sub o bara si prindeti-va mainile, pastrandu-le intinse in prelungirea umerilor. Ridicati-va picioarele la 90 de grade prin incordarea muschilor abdominali si miscarea soldurilor. Pastrati aceasta pozitie pentru cateva secunde si apoi reveniti. Efectuati 10 seturi.

• Ridicari in V. Ridicarea in V va garanta antrenarea muschilor abdominali si oblici. Pentru inceput, asezati-va pe podea cu picioarele intinse.

Ridicati-va partea superioara a corpului si picioarele in acelasi timp, incercand sa va pastrati echilibrul. Continuati pana sus, ajungand la forma de V. Incercati sa va atingeti picioarele cu mainile. Asigurati-va ca aveti muschii abdominali incordati in timpul acestui exercitiu.

8 thoughts on “Cum puteti obtine un abdomen in V

  1. Este un articol bine scris si structurat, care ofera o panorama completa asupra subiectului abordat. Am apreciat ca au fost luate in considerare multiple aspecte si ca au fost prezentate atat avantajele, cat si dezavantajele.

  2. Am fost placut surprins de originalitatea abordarii in acest articol. Autorul a reusit sa aduca perspective noi si idei interesante in discutie. Apreciez ca au fost incluse si surse relevante pentru sustinerea argumentelor.

  3. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in articol. Autorul a reusit sa evidentieze aspecte importante si sa le explice intr-un mod accesibil. Recomand acest articol tuturor celor interesati de subiect.

  4. Articolul este foarte informativ si bine documentat. Imi place cum sunt prezentate datele si argumentele in sprijinul concluziilor. Este o lectura interesanta si utila pentru cei interesati de acest subiect.

  5. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a oferit toate detaliile de care aveam nevoie pentru a intelege in profunzime caracteristicile produsului prezentat. Recomand cu incredere acest articol!

  6. Este impresionant cum autorul a reusit sa ofere o perspectiva obiectiva asupra produsului prezentat, fara sa fie influentat de pareri subiective. Apreciem profesionalismul sau.

  7. Am gasit informatiile din articol foarte utile si mi-au fost de mare ajutor in luarea deciziei de achizitionare a acestui produs. Multumesc pentru claritatea informatiilor!

  8. Articolul este foarte bine scris si detaliaza foarte bine informatiile despre produsul prezentat. Mi-a placut modul in care au fost prezentate avantajele si dezavantajele acestui produs.

Comments are closed.