În această iarnă, este important să fim pregătiți cu toate cele necesare pentru zilele reci și pline de zăpadă. Dacă te numeri printre cei care stau la curte, atunci acest articol este pentru tine. Rămâi aici și citește acest articol în continuare pentru a afla ce achiziții trebuie să ai în casă și în curte înaintea sezonului rece din acest an!

Iată ce trebuie să ai neapărat în gospodăria ta în sezonul rece

Sistemul de încălzire

Cu siguranță nu vrei să suferi de frig iarna aceasta, astfel că, este necesar să ai în vedere sistemul de încălzire pe care îl vei folosi. O opțiune extrem de accesibilă și foarte utilă este soba de fontă, pe care o poți achiziționa cu ușurință de pe site-ul Hornbach.ro, care îți pune la dispoziție o varietate de astfel de produse. 

Dacă în casa ta este vreo cameră unde căldura nu ajunge din diverse motive, atunci aceasta este varianta perfectă. Cu o sobă de fontă vei putea avea căldura dorită și nu numai asta, dar și un decor vintage, numai bun de pozat!

Echipament de deszăpezire

Chiar dacă mulți dintre oameni consideră că iarna nu mai este ce a fost, zăpada ne poate surprinde oricând pe fiecare dintre noi. 

Așadar, decât să fii nepregătit fiindcă ai crezut că nu vom avea parte de zăpadă iarna aceasta, mai bine cumpără echipamentul necesar pentru astfel de situații. Poți avea în vedere o mașină de deszăpezire și una, două lopeți. În acest fel vei avea tot ce trebuie pentru a îți curăța aleile și curtea.

Lemne tăiate pentru foc

Dacă optezi pentru o sobă de fontă, atunci va trebui să te ocupi și de alimentarea acesteia. Astfel că, va trebui să cumperi lemne pentru foc, dar ține cont că acestea trebuie tăiate și pregătite în prealabil. Este de preferat să te ocupi acum de acest aspect, pe timp de vară, fiind mult mai ușor de tăiat lemnele și de depozitat.

Soluție de dezghețare

Iarna este un sezon imprevizibil și niciodată nu avem de unde să știm la ce ne putem aștepta. Din acest motiv, nu poți stabili dacă se va forma sau nu gheață în curtea ta. Totuși, dacă știi că au mai existat momente când acest lucru s-a întâmplat, atunci trebuie să optezi pentru achiziționarea unei soluții de dezghețare. 

Acesta este un produs care se găsește adesea la un preț accesibil și care te ajută la topirea gheții și zăpezii, având o rezistență de câteva zile. Soluția aceasta este un must-have pe care trebuie să îl ai în casa ta, fiindcă îți va fi un real ajutor pe timpul iernii.

Băuturi calde și pături pufoase

În cele din urmă, nu uita să îți faci stocul de băuturi pe care le poți bea calde și de păturici pufoase care să îți țină de cald în sezonul rece. 

Acestea vor fi elemente esențiale pe timpul iernii și te vor face să te simți mai confortabil și relaxat. Asigură-te că ai o varietate mare de băuturi calde precum cafea, ceai, ciocolată caldă, vin fiert etc.

În concluzie, dacă vrei ca iarna aceasta să fii pregătit din toate punctele de vedere, ține cont de cele menționate mai sus. Pune totul pe listă și mergi la cumpărături!

7 thoughts on “Ce să nu îți lipsească din casă și din curte iarna aceasta. TOP 5 lucruri

  1. Apreciez faptul ca acest articol subliniaza importanta pregatirii casei si curtii inainte de venirea iernii. In special, sfaturile despre protejarea plantelor delicate si a instalatiilor externe au fost extrem de utile. Cu siguranta voi pune in aplicare aceste recomandari pentru a evita problemele neplacute pe timpul sezonului rece.

  2. Am fost mereu interesat de cum pot pregati mai bine casa si curtea mea pentru iarna. Acest articol mi-a oferit cateva idei noi si utile pe care nu le-am luat in considerare pana acum. Sunt de acord ca uneltele de curatenie, sacii de nisip si sistemul de irigare antigel sunt esentiale pentru a face fata iernii.

  3. Foarte util acest articol! Am aflat despre cele 5 lucruri importante pe care nu ar trebui sa le lipseasca din casa si curte in timpul iernii. Imi place ca sunt prezentate argumente solide pentru fiecare obiect recomandat. Voi lua in considerare aceste sugestii pentru a ma asigura ca am tot ce este necesar pentru a face fata sezonului rece.

  4. Articolul m-a facut constienta de faptul ca trebuie sa am mereu la indemana materialele necesare pentru deszapezirea curtii si a aleilor din jurul casei. Este important sa fim pregatiti pentru zilele reci si ninsoroase.

  5. Un alt aspect important mentionat in articol este acela al izolatiei termice a locuintei. Nu trebuie sa neglijam acest aspect, deoarece o izolare buna ne va ajuta sa economisim energie si bani pe timpul iernii.

  6. Sunt de acord cu recomandarile din articol, mai ales cu faptul ca trebuie sa avem suficienta mancare pentru animalele noastre de companie. Este important sa ne asiguram ca acestea vor fi bine ingrijite si hranite pe durata iernii.

  7. Articolul este foarte util pentru cei care doresc sa se pregateasca pentru iarna si sa aiba tot ce le trebuie in casa si in curte. Lista cu cele 5 lucruri de care nu ar trebui sa le lipseasca este bine structurata si usor de urmarit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *